Kringloop vondsten

/
2 Comments

Hoevaak ga jij naar de kringloopwinkel per week? Ik ben er zeker 2 keer in de week te vinden. Het is het ook niet zo gek dat de helft van onze inboedel afkomstig is van de kringloop. Ook koop ik nog wel eens wat via marktplaats zoals ons spijlenbed ben je benieuwd klik dan hier. De ene keer vind je niets en de andere keer zie je heel veel leuke dingen, zo gaat dat vaak bij mij. ( 'je moet in de flow zijn, denk ik...')

Op de foto hier onder zie je 12 interieur stukken, je raadt het al de helft komt van de kringloop. De stoel, tafeltje en kruk ook de grote en kleine bloempot en de la alles dus van de kringloop of rommelmarkt. Ik hou van deze mix oud en nieuw, het is uniek, goedkoop en je moet er moeite voor doen wat het juist leuk maakt ;)
Wie gaat er binnenkort weer op jacht?
2 opmerkingen:

  1. Mooi, zo bij elkaar. Ik krijg ook weer de kriebels, maar moet nog even wachten. Ons huis moet eerder leeg dan dat er wat bij komt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke spullen, heb je. Ik heb nog niet veel kringloopvondsten gedaan, maar ik ga te weinig, denk ik. Momenteel zijn we aan het verbouwen, dus kan ik niet veel kopen, maar misschien moet ik wel al beginnen uitkijken naar unieke stukken die mooi zouden passen (ons huis is een bescheiden herenwoning), want dat vraagt natuurlijk wat tijd.

    BeantwoordenVerwijderen

Bij Eva Thuis . Mogelijk gemaakt door Blogger.