Op de eettafel in de keuken heb ik een gezellig hoekje gemaakt.  De blauwe Dala horse vond ik een tijd geleden en kon ik niet laten staan.


Op Pinterest heb ik een speciaal bord met als thema " Dala horse".  De Dala horse in vorm van een bakvorm wilde mijn moeder verkopen op de fair en heb ik snel in mijn tas gestopt. 

 Een fijne dag!




Een potje hyacinten gekocht omwikkeld met wol en lint, simpel en makkelijk om te doen. Vanavond en morgen sta ik samen met mijn moeder op een winter fair, met brocante. Ik ben druk bezig met de voorbereiding. Ik wens jullie een fijn weekend toe en nieuwe volgers welkom! 


Op een aantal blogs had ik al van die mooie stoere potten voorbij zien komen, maar erg duur.  Vorige week was ik bij die mannetjes waar ik eerder over vertelde en vond ik deze pot. En ik moest er natuurlijk mee aan de slag....
 

Het is een stoere pot geworden waar ik erg blij mee ben. 
Een paar takken erin en klaar.

 



 Bloemen ik ben er dol op, daarom verwen ik mezelf af en toe met bloemen en deze keer is het de amaryllis geworden. De witte vind ik het mooist met zoveel mogelijk groen erin. 

Een fijne zondag!




Op de vensterbank staat een oud raam gevonden in een rommelschuur hier in de buurt, als je er komt zitten 2 mannetjes op je te wachten in witte plastic tuinstoelen. Soms vind je wat en de andere keer kom je met lege handen thuis. Aanstaande zaterdag zijn ze weer open. Wie weet vind ik iets leuks. Als versiering hangt er aan het knopje een dennentak, met de dennenappels er nog op. Ik hoop dat ze binnenkort nog een stukje open gaan.

Een fijne avond!




De zon schijnt, genieten van de herfst kleuren, gezelligheid met familie,  een kopje verse munt thee staat voor me, kortom een heerlijk begin van november.

Een stoer verweerd blik met een tak rozenbottels, lekker stoer en robuust.




Bij Eva Thuis . Mogelijk gemaakt door Blogger.