Ja, jullie zien het goed, de spiegel is geverfd in donkergrijs, ik ben er erg blij mee! Het staat zoveel mooier.  De linker kandelaar vond ik bij Kwantum voor 1 euro in de koopjes hoek. De dip dye kaars komt van de woonbeurs. De hoorn vond ik vorig jaar op de koninginnenmarkt.



Heerlijk op de bank met een tijdschrift en een kopje thee.
Havermoutkoekjes staan in de oven dus dat wordt smullen...
Een fijne zondag!



Deze tak stond bij ons in de tuin, en nu op de eettafel in de keuken. De verkleuring van groen naar roze is apart wat je niet vaak ziet. Al die mooie kleuren vind ik zo leuk aan de herfst.  De spiegel op de foto hierboven wil ik graag zwart verven wat vinden jullie?  



Wat een heerlijk herfstweer om op de fiets naar de stad te gaan met 
een flinke wind. Bij Xenos kwam ik deze leuke spulletjes tegen. 
Binnenkort zitten er weer een aantal verjaardagen aan te komen dus leuk inpakken gaat wel lukken.  De labels zijn geverfd met schoolborden verf, een leuke tekst erop en klaar.
Ster 1,49 euro - Lint 1,99 euro - Label 0,69 euro

Zondagmorgen heerlijk tijd voor mezelf, hier en daar wat veranderen en opruimen.
Kaarten en teksten kun je er niet genoeg van hebben. Een muur in de woonkamer hangt er vol mee.  Een goedkope manier om je woonkamer snel een andere look te geven.


Na een druk en gezellig weekend zijn we weer thuis en heb ik tijd om lekker bezig te zijn in huis. De tak die in de vaas staat heb ik gekregen. Het kastje blijf ik mooi vinden, er mist een greepje en een bakje is kapot daardoor vind ik het juist leuk, het hoeft niet perfect te zijn.
Een fijne dag! 




Gezellig om ' s avonds weer de kaarsen aan te doen. Zeker als het buiten, grijs en regenachtig weer is. De kaarsen standaard  links is een nieuwe aanwinst waar ik erg blij mee ben.
Lieve volgers bedankt voor al jullie reacties erg leuk!

 


 vt wonen had groots aangepakt dit jaar, een grote schuur neergezet echt een blikvanger in de hal.
Lekker stoer ingericht ik vond het binnen iets te donker, maar ondanks dat was het erg sfeervol. 










Eindelijk was het zover de woonbeurs.
Het huis van Ariadne at Home vond ik erg mooi. Licht, ruimtelijk, mooie materialen, brocante erg leuk en inspirerend. 




Leuke en simpele DIY om te doen. Ik had nog saaie witte mokken in de kast staan en zie hier het resultaat ben er erg blij mee.  Met een watervaste stift ga je aan de slag als je een foutje maakt geen probleem, met water en keuken rol veeg je het weer weg. 30 min in de oven op 170 graden en ze zijn waterproof. 
Bij Eva Thuis . Mogelijk gemaakt door Blogger.